BAŞKAN TANIŞ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

İlçeler 13.07.2022 - 15:09, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00
 

BAŞKAN TANIŞ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış vatandaşlarla ve görev başındaki güvenlik güçleri ile bayramlaştı.
Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Gürpınar Belediyesi organizasyonunda İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış; vatandaşlar, muhtarlar ve çocuklarla bayramlaştı. Belediye hizmet binasının önünde düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Amiri Ömer Uslu, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı. Burada bir konuşma yapan Başkan Tanış, "Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bereketin, huzurun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevginin, saygının ve paylaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz" dedi. Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek görevli personellerin bayramını tebrik etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı    
​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış vatandaşlarla ve görev başındaki güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Gürpınar Belediyesi organizasyonunda İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış; vatandaşlar, muhtarlar ve çocuklarla bayramlaştı. Belediye hizmet binasının önünde düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Amiri Ömer Uslu, AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Belediye Meclis Üyeleri katılım sağladı. Burada bir konuşma yapan Başkan Tanış, "Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bereketin, huzurun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevginin, saygının ve paylaşmanın en güçlü şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz" dedi.

Mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek görevli personellerin bayramını tebrik etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

 

 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.