BAŞKAN TANIŞ MUHTARLARLA BULUŞTU

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 04.07.2022 - 12:49, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

BAŞKAN TANIŞ MUHTARLARLA BULUŞTU

​​​​​​​​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanş muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Gürpınar'da rutin olarak muhtar buluşmaları düzenleyerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Hayrullah Tanış, Gürpınar'ı ortak paydada buluşturmaya devam ediyor. Vatandaş ile devlet arasında köprü vazifesi gören muhtarlara yönelik hassasiyetini sürdüren Başkan Tanış; son olarak Kaymakam Fatih Kayabaşı ve ilgili kurum müdürlerinin de katılımıyla düzenlenen toplantıda olası sorunları birebir dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön verdiklerini belirten Başkan Tanış'ın katılımıyla düzenlenen toplantı ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada, "Kaymakamımız Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanımız Hayrullah Tanış mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek aylık olağan muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi.  Muhtarların talep ve önerileri ile mahallelerin sorunlarına ilişkin yapılan istişare toplantısının ardından hatıra fotoğrafı çekildi" denildi. Muhtarlar da Başkan Tanış'ı her defasında yanlarında gördüklerini belirterek bu tutumundan dolayı Başkan Tanış ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ