BAŞKAN TANIŞ EĞİTİM HASSASİYETİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2022 - 02:06, Güncelleme: 06.06.2022 - 02:06
 

BAŞKAN TANIŞ EĞİTİM HASSASİYETİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.
Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Başkan Tanış bu kez Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sergiye katıldı. Konu ile ilgili Gürpınar Belediyesi'nden yapılan değerlendirmede "Okullarımızın bu yıl gerçekleştirdiği TUBİTAK Bilim Fuarlarında birbirinden ilginç projeler yer alıyor. Başkanımız Hayrullah Tanış, Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sergiye katıldı.  Ziyaret ettiği bilim fuarlarında başarılı çalışmaları destekleyen Başkanımız, öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik etti" denildi. Başkan Tanış'ın eğitim alanındaki yaklaşımı öğrenci velilerinden de takdirle karşılanmaya devam ediyor.
​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle buluştu.

Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Başkan Tanış bu kez Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sergiye katıldı. Konu ile ilgili Gürpınar Belediyesi'nden yapılan değerlendirmede "Okullarımızın bu yıl gerçekleştirdiği TUBİTAK Bilim Fuarlarında birbirinden ilginç projeler yer alıyor. Başkanımız Hayrullah Tanış, Necip Fazıl Kısakürek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesindeki sergiye katıldı.

 Ziyaret ettiği bilim fuarlarında başarılı çalışmaları destekleyen Başkanımız, öğretmen ve öğrencileri tek tek tebrik etti" denildi.

Başkan Tanış'ın eğitim alanındaki yaklaşımı öğrenci velilerinden de takdirle karşılanmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.