BAŞKAN TANIŞ DURMAK BİLMİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 14:22, Güncelleme: 13.08.2020 - 14:22
 

BAŞKAN TANIŞ DURMAK BİLMİYOR

Van'ın Gürpınar ilçesinde Başarılı Başkan Hayrullah Tanış, mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi.
Bir yandan ilçedeki işsizlik sorunlarına çözüm bulabilmek için bölgeye yatırımcı çeken ve her defasında iş adamlarını Gürpınar'a yatırım yapmaya davet eden diğer yandan ise barış elçisi gibi gönülleri fetheden Van'ın başarılı Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor. Başkan Hayrullah Tanış, bu kez mahalle mahalle gezerek hizmetlerin eşit bir şekilde Gürpınar'ın tüm kesimlere dağılması için girişimlerde bulundu. Başkan Tanış, dünkü temaslarında AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Tutmaç, Alnıak, Yedisalkım ve Koçgüden Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Tanış, halkın taleplerine önem verdiklerini ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdıklarını dile getirdi. Ekiplerden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Hayrullah Tanış'a ve tüm Gürpınar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Van'ın Gürpınar ilçesinde Başarılı Başkan Hayrullah Tanış, mahallelerde devam eden çalışmaları inceledi.

Bir yandan ilçedeki işsizlik sorunlarına çözüm bulabilmek için bölgeye yatırımcı çeken ve her defasında iş adamlarını Gürpınar'a yatırım yapmaya davet eden diğer yandan ise barış elçisi gibi gönülleri fetheden Van'ın başarılı Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış dur durak demeden çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Hayrullah Tanış, bu kez mahalle mahalle gezerek hizmetlerin eşit bir şekilde Gürpınar'ın tüm kesimlere dağılması için girişimlerde bulundu. Başkan Tanış, dünkü temaslarında AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Tutmaç, Alnıak, Yedisalkım ve Koçgüden Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı çalışmalarını inceledi. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Tanış, halkın taleplerine önem verdiklerini ve kurumsal çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdıklarını dile getirdi.

Ekiplerden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tanış, benzer uygulamaların önümüzdeki süreçlerde diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi. Vatandaşlar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Hayrullah Tanış'a ve tüm Gürpınar Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.