BAŞKAN TANIŞ AK KADINLARA SESLENDİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 15:19, Güncelleme: 14.10.2020 - 15:19
 

BAŞKAN TANIŞ AK KADINLARA SESLENDİ

​​​​​​​Gürpınar Kadın Kollarında Derya Kamber güven tazelerken, Başkan Hayrullah Tanış birlik ve beraberlik mesajlarını yineledi.
AK Parti'nin tüm kademelerinde kongreler kaldığı yerden devam ediyor. İlçe kongreleri, gençlik ve kadın olağan kongrelerinin bayram havasında yaşandığı AK Parti'de kadrolar bir taraftan güven tazelerken, bir taraftan da yeni kan değişimleri ile yoluna devam ediyor. Parti'nin Doğu Anadolu'daki güven veren adreslerinden Van Gürpınar'da bu kez Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Pandemi hususlarının hassasiyetle takip edildiği kongreye katılım beklenenden de yoğun olurken, coşkulu bir şekilde devam eden kongrede Gürpınar İlçe Kadın Kolları'nda Derya Kamber güven tazeledi. Kongrede kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kamber, ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini belirtirken, AK Kadınlar olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecekleri sözünü verdi. Gürpınar'da gerek kurumsal çalışmalarında gerekse gönül belediyeciliği anlayışında gençlere ve kadınlara her zaman pozitif ayrıcalık tanıyan Belediye Başkanı Hayrullah Tanış da Gürpınar'ın her zaman birlik ve berberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Başkan Tanış kısa değerlendirmesinde " Güven tazeleyen Gürpınar Kadın Kolları Başkanımız Derya Kamber ve yönetimine başarılar diler tebrik ederim" derken kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gürpınar Kadın Kollarında Derya Kamber güven tazelerken, Başkan Hayrullah Tanış birlik ve beraberlik mesajlarını yineledi.

AK Parti'nin tüm kademelerinde kongreler kaldığı yerden devam ediyor. İlçe kongreleri, gençlik ve kadın olağan kongrelerinin bayram havasında yaşandığı AK Parti'de kadrolar bir taraftan güven tazelerken, bir taraftan da yeni kan değişimleri ile yoluna devam ediyor. Parti'nin Doğu Anadolu'daki güven veren adreslerinden Van Gürpınar'da bu kez Olağan Kadın Kolları İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Pandemi hususlarının hassasiyetle takip edildiği kongreye katılım beklenenden de yoğun olurken, coşkulu bir şekilde devam eden kongrede Gürpınar İlçe Kadın Kolları'nda Derya Kamber güven tazeledi. Kongrede kısa bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kamber, ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini belirtirken, AK Kadınlar olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürecekleri sözünü verdi.

Gürpınar'da gerek kurumsal çalışmalarında gerekse gönül belediyeciliği anlayışında gençlere ve kadınlara her zaman pozitif ayrıcalık tanıyan Belediye Başkanı Hayrullah Tanış da Gürpınar'ın her zaman birlik ve berberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Başkan Tanış kısa değerlendirmesinde " Güven tazeleyen Gürpınar Kadın Kolları Başkanımız Derya Kamber ve yönetimine başarılar diler tebrik ederim" derken kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.