BAŞKAN TANĞLAY PROJELERİN TAKİPÇİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 11:02, Güncelleme: 05.03.2021 - 11:02

BAŞKAN TANĞLAY PROJELERİN TAKİPÇİSİ

​​​​​​​Bitlis'in geleceğine yönelik projelerin takipçisi olan Başkan Tanğlay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü.
Bitlis'te alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Bitlis'in geleceğini yakından ilgilendiren bir çok projenin gerek il içerisinde gerekse Başkent Ankara'da takipçisi olan Başkan Nesrullah Tanğlay, bu yöndeki temaslarını sürdürüyor. Başkan Tanğlay son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi. Buluşmaya Başkan Tanğlay'ın yanı sıra Bitlis Milletvekilleri, AK Parti Bitlis İl Yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları da katılım gösterdi. Bitlis'te son yollarda yapılan çalışmaların değerlendirildiği görüşmede Başkan Tanğlay, önemli kazanımlar elde ettiklerini belirtti. Nazik misafirperverliği için Bakan Karaismailoğlu'na teşekkür eden Başkan Tanğlay, 2021 yılı için çok güzel çalışmaların gerçekleştirileceği mesajını verdi. Başkan Tanğlay'ın Bitlis'in geleceğine ilişkin görüşmeleri vatandaşlar tarafından da yakından takip edilerek takdirle karşılanıyor. (www.akbelediyeler.com)