BAŞKAN TANĞLAY, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2020 - 22:53, Güncelleme: 04.10.2020 - 22:53
 

BAŞKAN TANĞLAY, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

​​​​​​​Bitlis'in başarılı Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, hafta sonu programını yine saha temaslarına ve vatandaş ziyaretlerine ayırdı.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki belirgin adreslerinden Bitlis'te alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamalar ve yeşil alan ağırlıklı çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Nesrullah Tanğlay'ın talimatlarıyla kış ayları öncesi olası sorunların önüne geçebilmek için hafta sonu demeden yoğun bir çalışma içerisine giren Bitlis Belediyesi ekipleri, adeta şehrin dört bir yanında koordinasyonlu bir şekilde uygulamalarını sürdürüyor.   BAŞKAN HAFTA SONU DEMEDİ, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ Makamda oturmak yerine sahada çalışmaların takipçisi olan Başkan Nesrullah Tanğlay, bu hafta sonu da Bitlis mahallelerinde yine belediye işçileri ziyaret ederek uygulamaları inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tanğlay, güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dikkatle takip ederek gönül belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Tanğlay, kurumsal çalışmaları yine talep ve öneriler üzerine belirlediklerini dile getirdi. Başkan Tanglay temaslarında vatandaşlara pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlatarak bu konulardaki uyarılarını yineledi. Başkan Tanğlay temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Şehrimizin çeşitli bölgelerinde tüm hızıyla devam eden yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. İncelemeler esnasında bizlere olan güvenini ve desteğini gösteren tüm vatandaşlarımıza minnettarım" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bitlis'in başarılı Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, hafta sonu programını yine saha temaslarına ve vatandaş ziyaretlerine ayırdı.

AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki belirgin adreslerinden Bitlis'te alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşama yönelik uygulamalar ve yeşil alan ağırlıklı çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor. Nesrullah Tanğlay'ın talimatlarıyla kış ayları öncesi olası sorunların önüne geçebilmek için hafta sonu demeden yoğun bir çalışma içerisine giren Bitlis Belediyesi ekipleri, adeta şehrin dört bir yanında koordinasyonlu bir şekilde uygulamalarını sürdürüyor.

 

BAŞKAN HAFTA SONU DEMEDİ, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Makamda oturmak yerine sahada çalışmaların takipçisi olan Başkan Nesrullah Tanğlay, bu hafta sonu da Bitlis mahallelerinde yine belediye işçileri ziyaret ederek uygulamaları inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Tanğlay, güzergah üzerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dikkatle takip ederek gönül belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Tanğlay, kurumsal çalışmaları yine talep ve öneriler üzerine belirlediklerini dile getirdi. Başkan Tanglay temaslarında vatandaşlara pandemi sürecinde maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını bir kez daha hatırlatarak bu konulardaki uyarılarını yineledi. Başkan Tanğlay temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Şehrimizin çeşitli bölgelerinde tüm hızıyla devam eden yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledik. İncelemeler esnasında bizlere olan güvenini ve desteğini gösteren tüm vatandaşlarımıza minnettarım" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.