BAŞKAN TAHMAZOĞLU YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 13:07, Güncelleme: 07.10.2020 - 13:07
 

BAŞKAN TAHMAZOĞLU YİNE SAHADA

​​​​​​​Şahinbey'de Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmaları denetleyerek vatandaşlarla buluştu ve talepleri dinledi.  
Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Şahinbey Beyediyesi, diğer yandan vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine rota belirleyerek ilçenin farklı bölgelerinde uygulamalar yürütüyor. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak çalışmaları denetleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu da bugün Saatçi Abdulkadir Güldiken Camii'nde devam eden yapım çalışmalarını inceledi. Beşyüzevler Mahallesinde bulunan camideki çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgiler alan Başkan Tahmazoğlu, yaptığı değerlendirmesinde, "İlçemize ayrı bir renk katacak Camimizi ziyaret ederek, son çalışmalar hakkında arkadaşlarımızdan bilgi aldık.  Rabbim ibadete açmayı da nasip etsin İnşallah" dedi. Başkan Tahmazoğlu temaslarının ardından Beşyüzevler Mahallesinde vatandaş ve farklı meslek grubundaki esnafla bir araya geldi. Gelenek haline getirdiği buluşmalarında yine vatandaşların taleplerini birebir dinleyerek çözümler üreten Başkan Tahmazoğlu, gönül belediyeciliği ilkesini Şahinbey'de yaşatmaktaki kararlılığını sürdüreceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şahinbey'de Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmaları denetleyerek vatandaşlarla buluştu ve talepleri dinledi.  

Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığındaki Şahinbey Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Şahinbey Beyediyesi, diğer yandan vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine rota belirleyerek ilçenin farklı bölgelerinde uygulamalar yürütüyor. Makamda oturmak yerine sahada yer alarak çalışmaları denetleyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu da bugün Saatçi Abdulkadir Güldiken Camii'nde devam eden yapım çalışmalarını inceledi. Beşyüzevler Mahallesinde bulunan camideki çalışmalarla ilgili ekiplerden bilgiler alan Başkan Tahmazoğlu, yaptığı değerlendirmesinde, "İlçemize ayrı bir renk katacak Camimizi ziyaret ederek, son çalışmalar hakkında arkadaşlarımızdan bilgi aldık.  Rabbim ibadete açmayı da nasip etsin İnşallah" dedi.

Başkan Tahmazoğlu temaslarının ardından Beşyüzevler Mahallesinde vatandaş ve farklı meslek grubundaki esnafla bir araya geldi. Gelenek haline getirdiği buluşmalarında yine vatandaşların taleplerini birebir dinleyerek çözümler üreten Başkan Tahmazoğlu, gönül belediyeciliği ilkesini Şahinbey'de yaşatmaktaki kararlılığını sürdüreceklerini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.