Başkan Suphi Aksoy Bozova için çalışıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2020 - 11:28, Güncelleme: 14.10.2020 - 11:28
 

Başkan Suphi Aksoy Bozova için çalışıyor

​​​​​​​Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, ilçenin geleceğine yönelik projeler için destek arayışlarını sürdürüyor.
Bozova'da alt ve üst yapı çalışmaları ile sosyal hayata yönelik uygulamalarına dur durak demeden Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine yönelik projelerini hayata  geçirmek için gerek il dışı gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Başkan Aksoy son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Vehbi Beyaz ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek ilçe genelinde sürdürülen çalışmalara değindi. Kapalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, İlçe Otogarı, Yeşil Alan uygulamaları gibi önemli projeler için istişareler gerçekleştirerek destek talebinde bulunan Başkan Aksoy, Bozova halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için AK Kadrolar olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmasında Bozova'da turizmin daha da iyileşmesi ve ilçenin turizm payından hak ettiği geliri alabilmesi için bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Aksoy, buluşmadan dolayı AK kadrolara teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, ilçenin geleceğine yönelik projeler için destek arayışlarını sürdürüyor.

Bozova'da alt ve üst yapı çalışmaları ile sosyal hayata yönelik uygulamalarına dur durak demeden Başkan Suphi Aksoy, ilçenin gelişimine yönelik projelerini hayata  geçirmek için gerek il dışı gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Başkan Aksoy son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Vehbi Beyaz ve ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek ilçe genelinde sürdürülen çalışmalara değindi.

Kapalı Spor Salonu, Olimpik Yüzme Havuzu, İlçe Otogarı, Yeşil Alan uygulamaları gibi önemli projeler için istişareler gerçekleştirerek destek talebinde bulunan Başkan Aksoy, Bozova halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için AK Kadrolar olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmasında Bozova'da turizmin daha da iyileşmesi ve ilçenin turizm payından hak ettiği geliri alabilmesi için bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Aksoy, buluşmadan dolayı AK kadrolara teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.