BAŞKAN SUNAR'DAN 18 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 11:15, Güncelleme: 18.03.2021 - 11:15
 

BAŞKAN SUNAR'DAN 18 MART MESAJI

​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı.
Palandöken'de belediyecilik anlamında alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra milli değerlere gösterdiği hassasiyetle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Sunar, mesajında "Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek, işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek! Bu toprakları bize ebedi vatan kılan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, şanlı ecdadımızı rahmetle yâd ediyoruz" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı.

Palandöken'de belediyecilik anlamında alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra milli değerlere gösterdiği hassasiyetle vatandaşın takdirini kazanan Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Sunar, mesajında "Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek, işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek! Bu toprakları bize ebedi vatan kılan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, şanlı ecdadımızı rahmetle yâd ediyoruz" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.