BAŞKAN SUNAR COŞKUYU KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2021 - 13:56, Güncelleme: 28.01.2021 - 13:56

BAŞKAN SUNAR COŞKUYU KUTLADI

​​​​​​​Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, büyük kongre sonrası güven tazeleyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetimini tebrik etti.
AK Parti Erzurum İl Kongresi dün Türkiye siyasetinde gündemi belirledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katılım gösterdiği kongre bayram havasında yaşanırken mevcut Başkan Mehmet Emin Öz yeniden il başkanlığına seçildi. Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede yönetim belirlenirken, kongrede partitilerin pandemi hususlarına dikkat ettiği gözlemlendi. Kongrede ön sıralarda yen alan Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, büyük coşkunun ardından yaptığı değerlendirmesinde birlik ve beraberliğin tüm Erzurum'a yansıdığını söyledi. Başkan Sunar, değerlendirmesinde "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı AK Parti Erzurum 7. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek yeniden İl Başkanlığına seçilen İl Başkanımız Mehmet Emin Öz ve yönetimini tebrik ediyor, yeni dönemde de muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)