BAŞKAN SUNAR, AK YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 09:17, Güncelleme: 08.09.2020 - 09:17
 

BAŞKAN SUNAR, AK YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

​​​​​​​AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığında Haktan Ömeroğlu güven tazeledi. AK Kadroları tebrik eden Başkan Muhammet Sunar, AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini söyledi.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, Erzurum Palandöken'de 5. Olağan İlçe Kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kongreye Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş, Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve partililer katıldı. Kongrede, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığında Haktan Ömeroğlu güven tazelerken, seçim sonrası tüm AK Teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, " AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi, büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamlandı.  Tek liste seçime giren ve yeniden başkanlığa seçilen Haktan Ömeroğlu kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyor, üstür başarılar diliyorum. Teşkilatlarımızla beraber inşallah Palandöken’i zirveye taşıyacağız" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığında Haktan Ömeroğlu güven tazeledi. AK Kadroları tebrik eden Başkan Muhammet Sunar, AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini söyledi.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, Erzurum Palandöken'de 5. Olağan İlçe Kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kongreye Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş, Palandöken İlçe Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve partililer katıldı.

Kongrede, AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığında Haktan Ömeroğlu güven tazelerken, seçim sonrası tüm AK Teşkilatların birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, " AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi, büyük bir heyecan ve coşkuyla tamamlandı.  Tek liste seçime giren ve yeniden başkanlığa seçilen Haktan Ömeroğlu kardeşimi ve yönetimini tebrik ediyor, üstür başarılar diliyorum. Teşkilatlarımızla beraber inşallah Palandöken’i zirveye taşıyacağız" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.