BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2020 - 15:50, Güncelleme: 02.07.2020 - 15:50

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

Kilis’e bağlı Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Kilis Milletvekilleri Salih Dal ve Hilmi Dülger’i ziyaret etti.
Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Kilis’e bağlı Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti. Meclis’te Kilis Milletvekilleri Salih Dal ve Hilmi Dülger ile görüşmelerde bulunan Başkan Şimşek, ilçede yapılan çalışmalardan bahsederek, yapılması planlanan projeler için de vekillerden destek talep etti. Durmuş, misafirperverliklerinden dolayı milletvekillerine teşekkür etti.

Durmuş, misafirperverliklerinden dolayı milletvekillerine teşekkür etti.