BAŞKAN SEZER'DEN YOĞUN CUMARTESİ PROGRAMI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2021 - 16:09, Güncelleme: 16.10.2021 - 16:09

BAŞKAN SEZER'DEN YOĞUN CUMARTESİ PROGRAMI

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer sabah erken saatlerde bu kez Hişet - Karşıyaka güzergahında bulunan ve yılların sorununu teşkil eden ark probleminin çözümü için sahadaydı.
Gevaş'ta gidilmedik mahalle bırakmayan Belediye Başkanı Murat Sezer, Cumartesi günkü mesaisine yine yoğun bir programla başladı. Sabah saatlerinde Hişet - Karşıyaka güzergahında bulunan ve yılların sorununu teşkil eden ark probleminin çözümü için yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Sezer, amaçlarının sorunlara ortak akılda buluşarak çözüm bulmak olduğunu söyledi. Problemin çözülmesinde her türlü yardımı esirgemeyen mahalle sakinlerine ve Karşıyaka Muhtarına teşekkür eden Başkan Sezer, temaslarında yine vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Bir yandan kurumsal çalışmaları aktaran Başkan Sezer, diğer yandan olası sorunlar için talepleri dinledi. Günü her saati vatandaşların kendilerine ulaşabileceğini belirten Başkan Sezer, belediyenin halkın kendi evi olduğunu dile getirdi. Başkan Sezer temaslarının ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere alandan ayrıldı.