BAŞKAN SEZER'DEN DAVET VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2022 - 11:07, Güncelleme: 16.05.2022 - 11:07

BAŞKAN SEZER'DEN DAVET VAR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, bu yıl 1.si düzenlenecek Askani Yayla Şenliğine tüm vatandaşları davet etti.
Gevaş'ın tanıtımı için sanat ve tarih konularındaki hassasiyeti ile ön plana çıkan Başkan Murat Sezer, bu kez Askani Yayla Şenliği için davet çağrısında bulundu. 22 Mayıs Pazar günü Gevaş Belediyesi tarafından gerekleştirilecek buluşma için bir dizi etkinliklerin yer alacağını belirten Başkan Sezer, "Tüm Halımızı Şenliğimize Davet Ediyoruz" dedi. Buluşma çerçevesinde doğa yürüyüşü, uçurtma şenliği, voleybol, canlı müzik etkinliği, geleneksel oyunlar ve ikramın yer aldığı Askani Yayla Şenliğine katılmak isteyen vatandaşların ulaşımı yine Gevaş Belediyesi tarafından karşılanacak.