BAŞKAN SEZER YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2021 - 15:22, Güncelleme: 05.09.2021 - 15:22

BAŞKAN SEZER YİNE SAHADA

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, toplumun her kesimini ortak paydada buluşturarak ilçesinin geleceğine yön veriyor.
Gönül Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Toplumun her kesiminden görüşmeler gerçekleştirerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturmayı ilke edinen Başkan Murat Sezer, gelenek haline getirdiği buluşmaları ile halkın da takdirini kazanıyor. Başkan Sezer ziyaretlerinde merkez ve kırsal bölge ayırt etmeksizin gidilmedik yer bırakmıyor. Başkan Sezer geçtiğimiz gün bu kez yine kırsal mahallelere çıkarma yaparak bir yandan vatandaşların talep ve önerilerini dinledi diğer yandan devam eden çalışmaları inceledi. Uygulamalar hakkında bizzat kendisi halkı bilgilendiren Başkan Sezer, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Köye bir el değer ve her şey değişir. Değişmeyen tek şey gözlerdeki samimiyet olur. 100 yıllık bir derde derman olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Rabbim kalplerimizin güzelliği kadar güzellikler nasip etsin bizlere" ifadelerini kullandı.