BAŞKAN SEZER TAKSİCİLERİ DİNLEDİ

İlçeler 26.06.2022 - 12:58, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:53

BAŞKAN SEZER TAKSİCİLERİ DİNLEDİ

​​​​​​​Toplumun her kesimi ile görüşerek Gevaş'ı ortak paydada buluşturan Başkan Murat Sezer, bu kez taksici esnafını dinledi.
"Gevaş'ı hep birlikte yönetiyoruz" yönetimi ile her yaştan vatandaş ve her meslek grubundan esnafla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Murat Sezer, takdir toplamaya devam ediyor. Başkan Sezer bu kez taksici esnafı ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Buluşmada Başkan Sezer, taksicileri tek tek dinleyerek notlar aldı. Amaçlarının Gevaş'ı hep birlikte yönetmek olduğunu belirten Başkan Sezer, "Taksi esnafımızla dertleştik. Her birine nezaketleri için şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullanarak bu tür buluşmalarına devam edeceklerini belirtti. Taksici esnafı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

Van HABERİ