BAŞKAN SEZER PARTİLİLERE SESLENDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2021 - 16:32, Güncelleme: 19.10.2021 - 16:32
 

BAŞKAN SEZER PARTİLİLERE SESLENDİ

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, partisinin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi'nde tüm partililere seslendi.
AK Parti Gevaş İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Parti yönetimi, üyeler ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, AK Parti ile birlikte 'Devlet İnsan İçin Vardır' anlayışının tüm Türkiye'de hakim olduğunu dile getirdi. Başkan Sezer toplantıda yaptığı konuşmasında "Değerli hemşehrilerim; bizler dünya çapında cesur bir liderin davasının Gevaş'taki temsilcileri ve mihbandarları ve bekçileriyiz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katıp, bu davanın her gün daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizim anlayışımızda insan mukaddestir. Yaratılan her türlü mahlukat insana hizmet etmek için vardır. Yıldızlar, dünya, güneş ve kainatın bizzat kendisi insan için vardır. Devlet mekanizması insan için vardır. Maalesef ama maalesef 1923'ten ta 2000 yılına kadar devlet mekanizması 'insan devlet için' vardır şeklinde işlemiştir. Ve tam bir otoriter devlet anlayışı bu topraklarda hakim olmuştur. 2000'lerden itibaren 'devlet insan için vardır' anlayışı hakim olmuş ve bu mekanizma eğitimden sağlığa, hukuki yapıdan güvenliğe kadar bir çok alanda kendisini göstermiştir" ifadelerini kullandı.
​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, partisinin İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi'nde tüm partililere seslendi.

AK Parti Gevaş İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Parti yönetimi, üyeler ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği toplantıda bir konuşma yapan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, AK Parti ile birlikte 'Devlet İnsan İçin Vardır' anlayışının tüm Türkiye'de hakim olduğunu dile getirdi.

Başkan Sezer toplantıda yaptığı konuşmasında "Değerli hemşehrilerim; bizler dünya çapında cesur bir liderin davasının Gevaş'taki temsilcileri ve mihbandarları ve bekçileriyiz. Bu uğurda gecemizi gündüzümüze katıp, bu davanın her gün daha iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bizim anlayışımızda insan mukaddestir. Yaratılan her türlü mahlukat insana hizmet etmek için vardır. Yıldızlar, dünya, güneş ve kainatın bizzat kendisi insan için vardır. Devlet mekanizması insan için vardır. Maalesef ama maalesef 1923'ten ta 2000 yılına kadar devlet mekanizması 'insan devlet için' vardır şeklinde işlemiştir. Ve tam bir otoriter devlet anlayışı bu topraklarda hakim olmuştur. 2000'lerden itibaren 'devlet insan için vardır' anlayışı hakim olmuş ve bu mekanizma eğitimden sağlığa, hukuki yapıdan güvenliğe kadar bir çok alanda kendisini göstermiştir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.