BAŞKAN SEZER MUHTARLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2021 - 15:23, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:23
 

BAŞKAN SEZER MUHTARLARLA BULUŞTU

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtar Buluşması Programına katıldı.
Gevaş'ta toplumun her kesimi ile görüşerek, ortak paydada buluşmaya özen gösteren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu kez Van Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Muhtar Buluşması'na katılım sağladı. Toplantıda muhtarlarla da yine birebir görüşmeler sağlayarak Gevaş'ta sorunların çözümü için isteyen herkesin günün 24 saati itibariyle kendilerine ulaşım sağlayabileceğini belirten Başkan Murat Sezer, "Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği Muhtarlarımızla Buluşma programına katıldık.Yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Toplantıda muhtarlar da özellikle Gevaş(ta halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösterildiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtar Buluşması Programına katıldı.

Gevaş'ta toplumun her kesimi ile görüşerek, ortak paydada buluşmaya özen gösteren Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu kez Van Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Muhtar Buluşması'na katılım sağladı. Toplantıda muhtarlarla da yine birebir görüşmeler sağlayarak Gevaş'ta sorunların çözümü için isteyen herkesin günün 24 saati itibariyle kendilerine ulaşım sağlayabileceğini belirten Başkan Murat Sezer, "Büyükşehir Belediyemizin organize ettiği Muhtarlarımızla Buluşma programına katıldık.Yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Toplantıda muhtarlar da özellikle Gevaş(ta halkın talep ve önerilerine hassasiyet gösterildiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.