BAŞKAN SEZER MUHTARLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 18:21, Güncelleme: 12.01.2022 - 18:21
 

BAŞKAN SEZER MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Gevaş'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Murat Sezer, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Gevaş Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Sezer, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Sezer, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2022 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Makamında ağırladığı muhtarların taleplerini birebir dinlemeyi ve yaşanan sorunlara çözüm bulmayı ilke edinen Başkan Sezer yaptığı kısa değerlendirmesinde "Muhtarlar Derneği Başkanı ve muhtarlarımız yaptığımız hizmetleri takdir etmek için bizleri ziyaret ettiler. Hizmetlerimizi görüp takdir etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Sezer'e ve tüm Gevaş Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Gevaş'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Murat Sezer, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Gevaş Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Sezer, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Sezer, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2022 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Makamında ağırladığı muhtarların taleplerini birebir dinlemeyi ve yaşanan sorunlara çözüm bulmayı ilke edinen Başkan Sezer yaptığı kısa değerlendirmesinde "Muhtarlar Derneği Başkanı ve muhtarlarımız yaptığımız hizmetleri takdir etmek için bizleri ziyaret ettiler. Hizmetlerimizi görüp takdir etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Sezer'e ve tüm Gevaş Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.