BAŞKAN SEZER GİDİLMEDİK YER BIRAKMIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2021 - 18:50, Güncelleme: 25.10.2021 - 18:50
 

BAŞKAN SEZER GİDİLMEDİK YER BIRAKMIYOR

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu kez Barışık köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Gevaş'ta bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Murat Sezer, diğer yandan ilçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmaksızın gezilerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Sezer, günün her saatinde toplumun her kesiminden vatandaşla birebir görüşerek talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Sezer sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle her kesimden vatandaşla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeye devam ediyor. Başkan Sezer'in bu kez adresi Barışık Köyü oldu. Kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Sezer temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bu toprakların insanlarına hizmet etmek bizim en şerefli vazifemizdir. Barışık’ın güzel insanlarıyla muhabbet etme fırsatımız oldu. Misafirperverliklerinden ötürü her birine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Barışık köyü halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.
​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu kez Barışık köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gevaş'ta bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Murat Sezer, diğer yandan ilçe merkezi ve kırsal ayrımı yapmaksızın gezilerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Sezer, günün her saatinde toplumun her kesiminden vatandaşla birebir görüşerek talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor.

Başkan Sezer sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle her kesimden vatandaşla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeye devam ediyor. Başkan Sezer'in bu kez adresi Barışık Köyü oldu. Kurumsal çalışmaları vatandaşlara aktaran Başkan Sezer temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Bu toprakların insanlarına hizmet etmek bizim en şerefli vazifemizdir. Barışık’ın güzel insanlarıyla muhabbet etme fırsatımız oldu. Misafirperverliklerinden ötürü her birine şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Barışık köyü halkı da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sezer ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.