BAŞKAN SEZER BAŞKENT ANKARA'DA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2022 - 17:42, Güncelleme: 08.01.2022 - 17:42

BAŞKAN SEZER BAŞKENT ANKARA'DA

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, projelerini hayata geçirmek için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor.
Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Murat Sezer, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Gerek il genelinde gerekse il dışı ziyaretleri ile projelerini Gevaş halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Bakan Sezer son olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ziyaret etti. AK Parti Van İl Başkanı, Milletvekilleri ve Belediye Başkanı ile birlikte yaptığı ziyarette Gevaş halkının taleplerini ileten Başkan Sezer, amaçlarının halka hizmetin en iyisini sunmak olduğunu söyledi. Yerel yönetim olarak 50 yıl sonrasını hedef alan projeler hayata geçirmek istediklerini dile getiren Başkan Sezer, benzer projeler için destek arayışlarını sürdüreceklerini ifade etti.