Başkan Şeylan Kaymakam Akbulut İle Görüştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 13:51, Güncelleme: 11.02.2021 - 13:51

Başkan Şeylan Kaymakam Akbulut İle Görüştü

​​​​​​​Kurumlar arası iletişimde örnek isim haline gelen Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, göreve başlayan Kaymakam Erdem Akbulut'u ziyaret etti.
Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu ve AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile birlikte ilçede göreve başlayan Çatak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şeylan, "Göreve başlayan Kaymakamımıza yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye ve Kaymakamlık olarak vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve kalkınması için birçok ortak projeye imza atacak; ilçemizin gelişmesine katkı sunacak çalışmaları beraber yürüteceğiz." diye konuştu. Kaymakam Akbulut ise, Başkan Şeylan ve beraberindekilerin yapmış oldukları ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Birlikte uyum içerisinde hizmet edeceğimize inanıyorum" şeklinde değerlendirmede bulundu. (Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Müdürlüğü)

(Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Müdürlüğü)