BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 08:37, Güncelleme: 16.11.2020 - 08:37
 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA DURMAK YOK

​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yine yoğun bir hafta sonu yaşadı. Elazığ'da gitmedik yer bırakmayan Başkan Şerifoğulları vatandaşlardan tam not aldı.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hafta sonunu mesaisinde yine dur durak bilmedi. Cumartesi ve Pazar günü Elazığ genelinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Şerifoğulları'nın duraklarından biri de Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından kurulan Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanı oldu. AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Konteyner Kent alanında geçici olarak konaklayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, burada talep ve önerileri dinledi. Sürekli olarak geldiği konteyner kent alanında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler vatandaşların tüm taleplerini birebir dinleyerek notlar aldı. BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI GİTMEDİK YER BIRAKMADI Başkan Şerifoğulları hafta sonu ayrıca "Her fidan yarın için bir nefes" sloganıyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde AK Parti Hatıra Ormanında Elazığ Milletvekilleri ve AK parti teşkilatının da katılımı ile Elazığ, Malatya, İzmir depreminde vefat eden vatandaşlar için fidan dikimine katıldı. Gün içerisinde Elazığspor ile Kırklarelispor karşılaşmasını izleyerek futbolculara moral olan Başkan Şerifoğulları, Hilalkent Mahallesinde Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Milletvekili Sermin Balık ile birlikte vatandaşları dinledi. Gönül Belediyeciliğinde hafta sonu yoğun bir mesai sarf eden Başkan Şerifoğulları'nın bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yine yoğun bir hafta sonu yaşadı. Elazığ'da gitmedik yer bırakmayan Başkan Şerifoğulları vatandaşlardan tam not aldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları hafta sonunu mesaisinde yine dur durak bilmedi. Cumartesi ve Pazar günü Elazığ genelinde devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Şerifoğulları'nın duraklarından biri de Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından kurulan Aşağı Demirtaş Konteyner Kent alanı oldu. AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Konteyner Kent alanında geçici olarak konaklayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, burada talep ve önerileri dinledi. Sürekli olarak geldiği konteyner kent alanında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları ve beraberindekiler vatandaşların tüm taleplerini birebir dinleyerek notlar aldı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI GİTMEDİK YER BIRAKMADI

Başkan Şerifoğulları hafta sonu ayrıca "Her fidan yarın için bir nefes" sloganıyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde AK Parti Hatıra Ormanında Elazığ Milletvekilleri ve AK parti teşkilatının da katılımı ile Elazığ, Malatya, İzmir depreminde vefat eden vatandaşlar için fidan dikimine katıldı. Gün içerisinde Elazığspor ile Kırklarelispor karşılaşmasını izleyerek futbolculara moral olan Başkan Şerifoğulları, Hilalkent Mahallesinde Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Milletvekili Sermin Balık ile birlikte vatandaşları dinledi.

Gönül Belediyeciliğinde hafta sonu yoğun bir mesai sarf eden Başkan Şerifoğulları'nın bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.