BAŞKAN SERDAR SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 09:26, Güncelleme: 09.09.2020 - 09:26
 

BAŞKAN SERDAR SÖZÜNDE DURDU

​​​​​​​Rize'nin Kendirli Belde Belediyesi bir çok ilçe belediyesinin dahi yapamadığı atık su arıtma tesisi uygulamasını vatandaşının hizmetine sundu. Projenin mimarı Başkan Alaettin Serdar Başkent Ankara'dan da tam not aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan önderliğinde devam eden 'Sıfır Atık Projesi'ne Türkiye genelindeki belediyeler de benzer çevreci uygulamaları ile destek vermeyi sürdürüyor. Karadeniz Bölgesinin önemli merkezlerinden Rize merkeze bağlı Kendirli Belediyesi de bir çok belediyenin yapamadığı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatını tamamlayarak vatandaşının hizmetine sundu. Beldenin alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra geleceğe yönelik uygulamalara da önem vererek AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Alaettin Serdar'ın her aşamasını birebir takip ettiği Atıksu Arıtma Tesisi şimdiden bir çok belde, ilçe ve illere örnek proje olarak gösterilmeye başlandı.   BAŞKAN SERDAR: HER ŞEY DAHA DA YAŞANABİLİR BİR KENDİRLİ İÇİN İller bankasının desteğiyle tamamlanan tesisin 15 bir kişilik nüfusun atık suyunu arıtması beklenirken, bu tür projelerine devam edeceklerini dile getiren Başkan Alaettin Serdar, "Beldemizde ender yapılan çalışmalardan birine imza atarak hem çevre adına hem de kendirli adına güzel bir projeyi beldemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Derelerimiz artık temiz akacak. daha temiz ve daha güzel yaşanabilir bir Kendirli inşa ediyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Rize'nin Kendirli Belde Belediyesi bir çok ilçe belediyesinin dahi yapamadığı atık su arıtma tesisi uygulamasını vatandaşının hizmetine sundu. Projenin mimarı Başkan Alaettin Serdar Başkent Ankara'dan da tam not aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan önderliğinde devam eden 'Sıfır Atık Projesi'ne Türkiye genelindeki belediyeler de benzer çevreci uygulamaları ile destek vermeyi sürdürüyor. Karadeniz Bölgesinin önemli merkezlerinden Rize merkeze bağlı Kendirli Belediyesi de bir çok belediyenin yapamadığı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatını tamamlayarak vatandaşının hizmetine sundu. Beldenin alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra geleceğe yönelik uygulamalara da önem vererek AK Belediyecilik örneği sergileyen Başkan Alaettin Serdar'ın her aşamasını birebir takip ettiği Atıksu Arıtma Tesisi şimdiden bir çok belde, ilçe ve illere örnek proje olarak gösterilmeye başlandı.

 

BAŞKAN SERDAR: HER ŞEY DAHA DA YAŞANABİLİR BİR KENDİRLİ İÇİN

İller bankasının desteğiyle tamamlanan tesisin 15 bir kişilik nüfusun atık suyunu arıtması beklenirken, bu tür projelerine devam edeceklerini dile getiren Başkan Alaettin Serdar, "Beldemizde ender yapılan çalışmalardan birine imza atarak hem çevre adına hem de kendirli adına güzel bir projeyi beldemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Derelerimiz artık temiz akacak. daha temiz ve daha güzel yaşanabilir bir Kendirli inşa ediyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olsun" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.