BAŞKAN SARI'NIN YOĞUN MESAİSİ BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2020 - 13:40, Güncelleme: 21.09.2020 - 13:40
 

BAŞKAN SARI'NIN YOĞUN MESAİSİ BAŞLADI

​​​​​​​Makamda oturmak yerine Nizip sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Mehmet Sarı, haftanın ilk gününde de geleneğini bozmadı.
Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Nizip'te Başkan Mehmet Sarı, haftanın ilk gününde sabahın erken saatlerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Sarı, güzergah üzerinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Sarı, dilek ve temennilere hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sarı, "Sabahınız hayr, gününüz bereketli, her şey gönlünüzce olsun. Allah tüm işlerinizi rast getirsin. Yeni bir haftaya ve güne Bismillah dedik. Nizip halkına hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz" dedi. İLK DERS ZİLİ BAŞKAN SARI'DAN Başkan Sarı temasları çerçevesinde bir okulun eğitim - öğretim yılı açılış programına katılarak ilk ders zilini çaldı. Yüz yüze eğitim uygulamasının ilk ders zilini çalan Başkan Sarı, "Ana sınıfı ve 1. sınıftaki yavrularımız için eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. En büyük temennimiz pandemi sürecinin bitmesi ve tüm öğrencilerimizin eğitim hayatına eşit şartlarda devam etmesidir. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Çocuklara maske dağıtarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineleyen Başkan Sarı, ailelerinden de tam not aldı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Makamda oturmak yerine Nizip sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Mehmet Sarı, haftanın ilk gününde de geleneğini bozmadı.

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Nizip'te Başkan Mehmet Sarı, haftanın ilk gününde sabahın erken saatlerinde esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Sarı, güzergah üzerinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Sarı, dilek ve temennilere hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Sarı, "Sabahınız hayr, gününüz bereketli, her şey gönlünüzce olsun. Allah tüm işlerinizi rast getirsin. Yeni bir haftaya ve güne Bismillah dedik. Nizip halkına hizmetin en iyisini sunmak için çalışıyoruz" dedi.

İLK DERS ZİLİ BAŞKAN SARI'DAN

Başkan Sarı temasları çerçevesinde bir okulun eğitim - öğretim yılı açılış programına katılarak ilk ders zilini çaldı. Yüz yüze eğitim uygulamasının ilk ders zilini çalan Başkan Sarı, "Ana sınıfı ve 1. sınıftaki yavrularımız için eğitim öğretim yılının ilk zili çaldı. En büyük temennimiz pandemi sürecinin bitmesi ve tüm öğrencilerimizin eğitim hayatına eşit şartlarda devam etmesidir. Tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Çocuklara maske dağıtarak sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi çağrısını yineleyen Başkan Sarı, ailelerinden de tam not aldı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.