BAŞKAN SARI GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2021 - 09:08, Güncelleme: 31.03.2021 - 09:08
 

BAŞKAN SARI GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Başkan Sarı güne Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnafı ziyaret ederek başladı. Başkan Sarı ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinledi.
Gaziantep Nizip'te Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Sarı bugün sabahın erken saatlerinde Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnafı ziyaret etti. Gerek esnaf gerekse güzergah üzerindeki vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sarı, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının tüm Nizip halkını ortak paydada buluşturarak talep ve önerilere karşılık vermek olduğunu söyleyen Başkan Sarı, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı sabahlar, bol kazançlar diliyorum" dedi. Başkan Sarı temaslarında özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yinelerken; vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sarı ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Başkan Sarı güne Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnafı ziyaret ederek başladı. Başkan Sarı ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinledi.

Gaziantep Nizip'te Belediye Başkanı Mehmet Sarı, bir yandan kurumsal uygulamaların takipçisi olurken diğer yandan Gönül Belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Başkan Sarı bugün sabahın erken saatlerinde Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnafı ziyaret etti. Gerek esnaf gerekse güzergah üzerindeki vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Sarı, ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Amaçlarının tüm Nizip halkını ortak paydada buluşturarak talep ve önerilere karşılık vermek olduğunu söyleyen Başkan Sarı, temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Mustafa Kökmen Bulvarındaki esnaflarımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Tüm esnaflarımıza hayırlı sabahlar, bol kazançlar diliyorum" dedi.

Başkan Sarı temaslarında özellikle pandemi sürecinde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesi konusundaki çağrısını yinelerken; vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Sarı ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.