Başkan Sarı AK Kadrolara seslendi

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2020 - 23:51, Güncelleme: 29.08.2020 - 23:51
 

Başkan Sarı AK Kadrolara seslendi

​​​​​​​AK Parti Nizip Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede AK Kadrolara seslenen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiklerini söyledi.
Türkiye, bu hafta sonu değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Güneydoğu'daki en belirgin adreslerinden biri de Gaziantep'in Nizip ilçesi oldu. Adalet Bakanı Abdullah Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, partili üyeler ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği AK Parti Nizip 7. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti. BAŞKAN UZUNASLAN GÜVEN TAZELEDİ Gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan M. Fatih Uzunaslan güven tazeledi. Seçimin ardından Bakan Gül, Başkan Şahin ve Sarı ile diğer tüm katılımcılar yine pandemi hassasiyetine dikkat ederek Başkan Uzunaslan'ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Uzunaslan ise yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN SARI AK KADROLARA SESLENDİ Kongrede bir konuşma yapan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise oyunu kullanmasının ardından yaptığı değerlendirmesinde "AK Kadrolara yakışan bir seçim oldu. birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyor. Tüm bu çerçevede AK Parti Nizip 7. Olağan Kongremizde güven tazeleyerek yeniden Nizih AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen M. Fatih Uzunaslan'ı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. AK Partimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Sarı kongrenin ardından Adalet Bakanı Abdullah Gül ile Erzurum Milletvekili ve Gaziantep Koordinatörü Zehra Taşkesenlioğlu'nu Belediye Başkanlık makamında ağırladı. Görüşmede Başkan Sarı ilçe genelinde yapılan çalışmaları aktardı. Görüşmenin ardından Bakan Gül ve Vekil Taşkesenlioğlu Başkan Sarı'ya başarılı çalışmalarının devamını diledi.  (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Nizip Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongrede AK Kadrolara seslenen Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiklerini söyledi.

Türkiye, bu hafta sonu değişik il ve ilçelerden birbiri ardına gelen kongre haberleri ile gündemi belirledi. Pandemi sürecine hassasiyet gösterilerek yapılan kongrelerin Güneydoğu'daki en belirgin adreslerinden biri de Gaziantep'in Nizip ilçesi oldu. Adalet Bakanı Abdullah Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, partili üyeler ve çok sayıda vatandaşın katılım gösterdiği AK Parti Nizip 7. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

BAŞKAN UZUNASLAN GÜVEN TAZELEDİ

Gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan M. Fatih Uzunaslan güven tazeledi. Seçimin ardından Bakan Gül, Başkan Şahin ve Sarı ile diğer tüm katılımcılar yine pandemi hassasiyetine dikkat ederek Başkan Uzunaslan'ı ve yönetimini tebrik etti. Başkan Uzunaslan ise yaptığı değerlendirmesinde ilk günkü azim ve heyecanla yola devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN SARI AK KADROLARA SESLENDİ

Kongrede bir konuşma yapan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise oyunu kullanmasının ardından yaptığı değerlendirmesinde "AK Kadrolara yakışan bir seçim oldu. birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam ediyor. Tüm bu çerçevede AK Parti Nizip 7. Olağan Kongremizde güven tazeleyerek yeniden Nizih AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen M. Fatih Uzunaslan'ı ve yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. AK Partimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başkan Sarı kongrenin ardından Adalet Bakanı Abdullah Gül ile Erzurum Milletvekili ve Gaziantep Koordinatörü Zehra Taşkesenlioğlu'nu Belediye Başkanlık makamında ağırladı. Görüşmede Başkan Sarı ilçe genelinde yapılan çalışmaları aktardı. Görüşmenin ardından Bakan Gül ve Vekil Taşkesenlioğlu Başkan Sarı'ya başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.