BAŞKAN SAKLI'DAN KAYMAKAM TÜRKMAN'A ZİYARET

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2020 - 12:36, Güncelleme: 26.08.2020 - 12:36
 

BAŞKAN SAKLI'DAN KAYMAKAM TÜRKMAN'A ZİYARET

​​​​​​​Hakkari Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Van Edremit Kaymakamlığı'na atanan Muhammed Fuat Türkman'ı ziyaret etti.
Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, gerek kaymakamlığı gerekse de Şemdinli Belediye Başkan Vekilliği döneminde Şemdinli'ye hizmet anlamında büyük katkıları olan ve 2019 tarihinde Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Van Edremit Kaymakamlığı'na atanan Muhammed Fuat Türkman'ı ziyaret etti. Kaymakam Türkman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Saklı da, Kaymakam Türkman'ın Şemdinli için hizmet anlamında büyük katkı sağladığını belirterek, Kaymakam Türkman'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hakkari Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Van Edremit Kaymakamlığı'na atanan Muhammed Fuat Türkman'ı ziyaret etti.

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, gerek kaymakamlığı gerekse de Şemdinli Belediye Başkan Vekilliği döneminde Şemdinli'ye hizmet anlamında büyük katkıları olan ve 2019 tarihinde Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Van Edremit Kaymakamlığı'na atanan Muhammed Fuat Türkman'ı ziyaret etti. Kaymakam Türkman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Saklı da, Kaymakam Türkman'ın Şemdinli için hizmet anlamında büyük katkı sağladığını belirterek, Kaymakam Türkman'a teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.