BAŞKAN SAKLI, ŞEMDİNLİ İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 16:07, Güncelleme: 22.07.2020 - 16:07

BAŞKAN SAKLI, ŞEMDİNLİ İÇİN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, ilçeye yönelik projeler için il dışı temaslarına devam ediyor.
Şemdinli'ye hizmetin en iyisini sunabilmek için girişimlerini sürdüren Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İl dışı temaslarına devam ediyor. Kurumsal iletişime önem veren Başkan Tahir Saklı son olarak Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Şemdinli başta olmak üzere diğer ilçe ve beldelerdeki çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Ziyaretin ardından kendilerine ve ilçelerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Tahir Saklı, Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız'a teşekkür etti. Heyet ziyaretinin ardından gün içerisinde temaslarını sürdürdü. (www.akbelediyeler.com)

Heyet ziyaretinin ardından gün içerisinde temaslarını sürdürdü.