Başkan Şahin'in Midyat için yoğun mesaisi sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 14:59, Güncelleme: 31.08.2020 - 14:59
 

Başkan Şahin'in Midyat için yoğun mesaisi sürüyor

​​​​​​​Mardin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, muhtarlar toplantısının ardından Organik Köy Ürünleri Pazarı'nın açılışını gerçekleştirdi.
Güneydoğu'da belediyecilik denince ilk akla gelen isimlerden Mardin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin haftaya yine yoğun bir tempoyla başladı. Midyat'ta bir yandan alt ve üst yapı çalışmaları, bir yandan tarihi ve turistik uygulamalar derken diğer yandan da farkındalık projeleri ile gündemi belirleyen Veysi Şahin güne ilk olarak gönül belediyeciliğinin olmazsa olmazı istişare toplantıları ile başladı. Başkan Şahin, Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dündar ve kurum müdürleri ile birlikte Ağustos Ayı Muhtarlar toplantısına katıldı. Burada muhtarların talep ve önerileri dinleyerek not alan Başkan Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Vatandaşların sorunlarını ileten muhtarlara teşekkür eden Başkan Şahin, "Her zaman dediğimiz gibi; kalkınma yerelden başlar. Bu amaçla planlamamız doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Bu süreçte muhtarlarımızdan edindiğimiz talep ve öneriler doğrultusunda aciliyet gerektiren konularda da hemen harekete geçeceğiz" dedi. ORGANİK KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI AÇILDI Başkan Şahin toplantının ardından soluğu yapımı tamamlanan Organik Köy Ürünleri Pazarı'nda aldı. Kaymakam Tekin Dündar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mevlüt Tüysüz ve Belediye Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği açılış öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin burada da talep ve önerileri dinledi. Esnafa 'Hayırlı işer' temennisinde de bulunan Başkan Şahin, 'kalkınma yerelde başlar' sözünü bir kez daha hatırlatarak Midyat'ın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güzel hizmetlerle buluşacağını söyledi. Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra pazarın açılışını gerçekleştirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mardin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, muhtarlar toplantısının ardından Organik Köy Ürünleri Pazarı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Güneydoğu'da belediyecilik denince ilk akla gelen isimlerden Mardin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin haftaya yine yoğun bir tempoyla başladı. Midyat'ta bir yandan alt ve üst yapı çalışmaları, bir yandan tarihi ve turistik uygulamalar derken diğer yandan da farkındalık projeleri ile gündemi belirleyen Veysi Şahin güne ilk olarak gönül belediyeciliğinin olmazsa olmazı istişare toplantıları ile başladı. Başkan Şahin, Midyat İlçe Kaymakamı Tekin Dündar ve kurum müdürleri ile birlikte Ağustos Ayı Muhtarlar toplantısına katıldı. Burada muhtarların talep ve önerileri dinleyerek not alan Başkan Şahin, birlik ve beraberlik içerisinde sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Vatandaşların sorunlarını ileten muhtarlara teşekkür eden Başkan Şahin, "Her zaman dediğimiz gibi; kalkınma yerelden başlar. Bu amaçla planlamamız doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Bu süreçte muhtarlarımızdan edindiğimiz talep ve öneriler doğrultusunda aciliyet gerektiren konularda da hemen harekete geçeceğiz" dedi.

ORGANİK KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI AÇILDI

Başkan Şahin toplantının ardından soluğu yapımı tamamlanan Organik Köy Ürünleri Pazarı'nda aldı. Kaymakam Tekin Dündar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mevlüt Tüysüz ve Belediye Başkan Yardımcılarının da eşlik ettiği açılış öncesi vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin burada da talep ve önerileri dinledi. Esnafa 'Hayırlı işer' temennisinde de bulunan Başkan Şahin, 'kalkınma yerelde başlar' sözünü bir kez daha hatırlatarak Midyat'ın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güzel hizmetlerle buluşacağını söyledi. Başkan Şahin ve beraberindekiler daha sonra pazarın açılışını gerçekleştirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.