BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ DUYURU

İlçeler 28.07.2022 - 15:17, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ DUYURU

Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Midyat Bebek ve Çocuk Kütüphanesinin hayata geçirileceği müjdesini duyurdu.
Göreve geldiği günde bu yana Midyat'ın geleceğini esas alan projelere öncelik veren Başkan Veysi Şahin'in bu yöndeki tutumu halk tarafından da takdirle karşılanıyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra paydaş kurumlarla istişare halinde bulunarak Midyat'a hizmetin en iyisini kazandıran Başkan Veysi Şahin son olarak Midyat Bebek ve Çocuk Kütüphanesinin hayata geçirileceği müjdesini paylaştı. Başkan Şahin konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Çocuklarımızın yarınlarını var etmeye çalışıyoruz.  Bütün çocukları ve ailelerini eşit şartlarda kucaklayan, ücretsiz, kamu destekli Midyat Bebek ve Çocuk Kütüphanesini Hayata geçiriyoruz.Kitap sevgisinin bebeklik döneminden itibaren aşılanmasına ve kıymetli ailelerimizin çocukları  ile değerli vakit geçirecekleri kütüphanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ