BAŞKAN ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2021 - 15:48, Güncelleme: 12.10.2021 - 15:48

BAŞKAN ŞAHİN'DEN MÜJDELİ HABER

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, KOSGEB Midyat İlçe Temsilciliğinin kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
Belediyeciliğin alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergileyerek ilçesinin tüm sorunları ile yakından birebir ilgilenmeye devam eden Başkan Veysi Şahin'den bir müjde haberi daha geldi. Bakan Şahin, KOSGEB Midyat İlçe Temsilciliğinin kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Başkan Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamasında "KOSGEB Midyat İlçe Temsilciliği Başvurumuz Onaylanmıştır! KOSGEB Başkanımızın onayı sonrası KOSGEB Mardin İl Müdürlüğü ile temsilcilik protokolü imzalanmıştır. KOSGEB Midyat ilçe temsilciliği kısa bir süre sonra ilçemizdeki girişimci ve  işletmelerimize hizmet vermeye başlayacaktır. İlçemiz Midyat’a hayırlı uğurlu olsun. KOSGEB temsilciliğinin ilçemize kazandırılması için yakın ilgi, alaka gösteren ve desteklerini esirgemeyen, KOSGEB Başkanımız Sayın Hasan Basri Kurt ve KOSGEB Mardin il müdürümüz Abdullah Yurten’e Midyat halkı adına şükranlarımızı sunarım" ifadelerini kullandı.