BAŞKAN ŞAHİN'DEN BİR DESTEK BİR DUYURU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 22:05, Güncelleme: 21.08.2020 - 22:05
 

BAŞKAN ŞAHİN'DEN BİR DESTEK BİR DUYURU

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Karadeniz'deki enerji keşfi ile ilgili Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını "Müjdeler olsun size; doğdu batmayan güneş!" sözleri ile paylaşarak tam destek verdi.
Mardin'in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Şahin, sosyal medyada #müjdelerolsun başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Karadeniz'de 320 Milyar Metreküp doğalgaz rezervine ulaştık” sözlerini paylaştı. KORONA HASSASİYETİ SÜRÜYOR Başkan Şahin ayrıca Midyat'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmek istenen 3. Uluslararası Midyat Kültür ve Sanat Festivalinin, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 Salgını sebebiyle iptal edildiğini duyurdu. Başkan Şahin, "Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde tüm etkinliklerimizi barış içerisinde sağlıklı ve huzurlu daha güzel günlerde vatandaşlarımızla hep birlikte coşkuyla kutlayabilmek amacıyla aldığımız bu iptal kararının halkımız ve kamuoyu tarafından anlayışla karşılanmasını ümit eder, saygılar sunarım" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Karadeniz'deki enerji keşfi ile ilgili Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını "Müjdeler olsun size; doğdu batmayan güneş!" sözleri ile paylaşarak tam destek verdi.

Mardin'in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Fatih Sondaj Gemisi'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküplük enerji rezervi bulmasına destek verdi. Başkan Şahin, sosyal medyada #müjdelerolsun başlığı ile yaptığı paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Karadeniz'de 320 Milyar Metreküp doğalgaz rezervine ulaştık” sözlerini paylaştı.

KORONA HASSASİYETİ SÜRÜYOR

Başkan Şahin ayrıca Midyat'ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmek istenen 3. Uluslararası Midyat Kültür ve Sanat Festivalinin, dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 Salgını sebebiyle iptal edildiğini duyurdu.

Başkan Şahin, "Ülkemizin geçirdiği bu zor günlerde tüm etkinliklerimizi barış içerisinde sağlıklı ve huzurlu daha güzel günlerde vatandaşlarımızla hep birlikte coşkuyla kutlayabilmek amacıyla aldığımız bu iptal kararının halkımız ve kamuoyu tarafından anlayışla karşılanmasını ümit eder, saygılar sunarım" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.