BAŞKAN ŞAHİN'DEN 10 OCAK MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2022 - 12:12, Güncelleme: 10.01.2022 - 12:12

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 10 OCAK MESAJI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Midyat'ta top0lumun her kesiminde olduğu kadar basın emekçileri ile de sürekli bir araya gelerek ilçesinin sorunlarına ortak paydada çözümler üretmeye devam eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şahin sosyal medya aracılığıyla yaptığı kutlama mesajında "Vazifelerini hassasiyet ve saygınlıkla icra eden, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağlayan basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler  Günü’nü tebrik ediyor, hakîkatin temsilciliğini üstlenen tüm gazetecilerimize muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerine yer verdi.