BAŞKAN ŞAHİN YİNE SAHADA

İlçeler 29.06.2022 - 16:20, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:27
 

BAŞKAN ŞAHİN YİNE SAHADA

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.
Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. 2022 Yılı Hizmet Planlamasının devam ettiği Midyat'ta Başkan Şahin son olarak Ulucami ve Ortaçarşı Mahallelerinde devam eden 3. Etap Sokak Sağlıklaştırma, Cephe Yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Şahin, benzer uygulamaların süreç içerisinde devam edeceğini belirtti. Başkan Şahin, temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Güzergahı üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, amaçlarının tüm Midyat'ı ortak paydada buluşturarak mevcut sorunlara birlikte yönetim anlayışı ile çözüm bulmak olduğunu kaydetti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşların taleplerini dinledi.

Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, kurumsal çalışmaların takipçisi olmayı sürdürüyor. 2022 Yılı Hizmet Planlamasının devam ettiği Midyat'ta Başkan Şahin son olarak Ulucami ve Ortaçarşı Mahallelerinde devam eden 3. Etap Sokak Sağlıklaştırma, Cephe Yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Şahin, benzer uygulamaların süreç içerisinde devam edeceğini belirtti.

Başkan Şahin, temaslarında vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Güzergahı üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Şahin, amaçlarının tüm Midyat'ı ortak paydada buluşturarak mevcut sorunlara birlikte yönetim anlayışı ile çözüm bulmak olduğunu kaydetti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.