BAŞKAN ŞAHİN, VEKİL DEMİRKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

İlçeler 23.06.2022 - 14:48, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

BAŞKAN ŞAHİN, VEKİL DEMİRKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya'yı ziyaret etti.
Midyatlılara hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Veysi Şahin, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Ziyaretleri ile projelerini Midyat halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Başkan Veysi Şahin,son olarak Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya ile bir araya geldi. Midyat'taki yerel yönetim çalışmalarını Vekil Demirkaya'ya aktaran Başkan Veysi Şahin, önümüzdeki süreçlerde de yapılması planlanan projelerini aktardı. Ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Mardin Milletvekilimiz Sayın Cengiz Demirkaya'yı Makamında ziyaret ettik. Göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Mardin HABERİ