BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2021 - 16:49, Güncelleme: 19.10.2021 - 16:49
 

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARLA BULUŞTU

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü programında bir kez daha muhtarlarla bir araya geldi.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin; gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Midyat'ın turizm potansiyelinde hak ettiği yere gelebilmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Şahin, 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla bu kez muhtarları ağırladı. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirmek ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Şahin; 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ile birlikte muhtarla buluştu. Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Atilla Yarış ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hizmet  belediyeciliği anlayışımızın en önemli paydaşı olan kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olmakla toplumsal hayatta  önemli bir yer tutan, hem Millet hem de Devleti temsil eden, mahalli idarelerimizin temel taşı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi. Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü programında bir kez daha muhtarlarla bir araya geldi.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin; gönül belediyeciliği örneği sergilemeye devam ediyor. İlçede alt ve üst yapının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle Midyat'ın turizm potansiyelinde hak ettiği yere gelebilmesi için yoğun çaba sarf eden Başkan Şahin, 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla bu kez muhtarları ağırladı. Toplumun her kesimi ile düzenli olarak görüşmeler gerçekleştirmek ve ortak paydada buluşmayı gelenek haline getiren Başkan Şahin; 19 Ekim Muhtarlar Günü programı kapsamında İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ile birlikte muhtarla buluştu.

Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz ve AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Atilla Yarış ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla hizmet  belediyeciliği anlayışımızın en önemli paydaşı olan kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerinin birinci derecede muhatabı olmakla toplumsal hayatta  önemli bir yer tutan, hem Millet hem de Devleti temsil eden, mahalli idarelerimizin temel taşı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Muhtarlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.