BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARI DİNLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2021 - 08:55, Güncelleme: 18.03.2021 - 08:55
 

BAŞKAN ŞAHİN MUHTARLARI DİNLEDİ

​​​​​​​Midyat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Veysi Şahin, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Midyat'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Veysi Şahin, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Midyat Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Şahin, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Şahin, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Şahin, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Midyat İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Dundar Başkanlığında, merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların yerinde tespit edilip çözüme kavuşturulması amacıyla, Mart Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye olarak yapılan çalışmaları aktardık. Muhtarlarımızın yeni istek ve talepleri alındı" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Şahin'e ve tüm Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. BAŞKAN ŞAHİN'DEN 18 MART MESAJI Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı.Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Şahin, mesajında "Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd'i... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Aziz Şehitlerimizi Saygı Rahmet ve Minnetle anıyorum ruhları şâd mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Midyat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Veysi Şahin, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Vatandaşların talep ve önerilerine önem vererek Midyat'ta Gönül Belediyeciliği örneği sergileyen Başkan Veysi Şahin, muhtarları dinleyerek yaşanan sıkıntıları not aldı. Makamda oturmak yerine Midyat Mahallelerini gezerek mesai harcayan Başkan Şahin, amaçlarının birlik ve beraberlik içersinde yaşanabilecek olası sorunları önceden tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. Dönem dönem muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceklerinin de altını çizen Başkan Şahin, kurumsal olarak alt ve üst yapıya yönelik 2021 Yılı Planlaması dahilinde çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Başkan Şahin, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Midyat İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Dundar Başkanlığında, merkez ve kırsal mahallelerdeki sorunların yerinde tespit edilip çözüme kavuşturulması amacıyla, Mart Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye olarak yapılan çalışmaları aktardık. Muhtarlarımızın yeni istek ve talepleri alındı" dedi. Mahalle muhtarları da kendilerine yönelik hizmet anlayışından dolayı Başkan Şahin'e ve tüm Midyat Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 18 MART MESAJI

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıldönümünü kutladı.Bağımsızlık mücadelesinin en büyük mücadelesi olan Çanakkale Savaşı'nın, dünya tarihinin en önemli kahramanlık destanlarından biri olduğunu belirten Başkan Şahin, mesajında "Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd'i... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Aziz Şehitlerimizi Saygı Rahmet ve Minnetle anıyorum ruhları şâd mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.