Başkan Şahin Midyat için temaslarını sürdürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2021 - 13:23, Güncelleme: 11.02.2021 - 13:23
 

Başkan Şahin Midyat için temaslarını sürdürüyor

​​​​​​​'Kadim Midyat'ın mimarı Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek çalışmaları aktardı.
Mardin Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra "Kadim Midyat" hedefi ile ilçe genelinde tarihi değerlerin tekrardan gün yüzüne çıkması ve bu değerlerin turizm olarak ilçeye kazandırılması için yoğun çaba sarf eden Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti. Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in de katılım sağladığı ziyarette heyet, yapılan çalışmaları aktararak bakanlık desteği ile Turizm yatırımlarını ele aldı. Midyat için turizm uygulamaları hakkında bilgiler veren Başkan Şahin, özellikle tarihi alanlara yönelik çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi. Bakanlık ziyaretinin ardından Başkan Şahin ve Mardin heyeti daha sonra son Başbakan ve İzmir Milletvekilimiz Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. Temaslar ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​'Kadim Midyat'ın mimarı Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret ederek çalışmaları aktardı.

Mardin Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra "Kadim Midyat" hedefi ile ilçe genelinde tarihi değerlerin tekrardan gün yüzüne çıkması ve bu değerlerin turizm olarak ilçeye kazandırılması için yoğun çaba sarf eden Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti. Mardin Milletvekilleri Şeyhmus Dinçel ve Cengiz Demirkaya, Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'in de katılım sağladığı ziyarette heyet, yapılan çalışmaları aktararak bakanlık desteği ile Turizm yatırımlarını ele aldı. Midyat için turizm uygulamaları hakkında bilgiler veren Başkan Şahin, özellikle tarihi alanlara yönelik çalışmaların hızla sürdürüldüğünü söyledi. Bakanlık ziyaretinin ardından Başkan Şahin ve Mardin heyeti daha sonra son Başbakan ve İzmir Milletvekilimiz Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. Temaslar ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a ve Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.