BAŞKAN ŞAHİN MİDYAT İÇİN ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.11.2020 - 12:05
 

BAŞKAN ŞAHİN MİDYAT İÇİN ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Midyat'ın başarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin, Başkent Ankara'da ilçe geleceğine yönelik projeleri için bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.
Midyat'taki değişim ve gelişimin mimarı haline gelen başarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçenin gelişimine katkı sunacak projeleri için gerek Mardin'de gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Midyat'ta alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini esas alan bir çok önemli projenin hayata kazandırılması için bakanlıklar nezdinde görüşmelerine devam eden Başkan Şahin'in dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile buluştu. Yapılması planlanan projeler hakkında Bakan Kurum ile görüşen Başkan Şahin, yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Mardin Milletvekillerimiz Sayın Şeyhmus Dinçel, Sayın Cengiz Demirkaya ve Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik. Sayın Bakanımız ile ilçemiz için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Taleplerimizi ilettik. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Midyat'ın başarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin, Başkent Ankara'da ilçe geleceğine yönelik projeleri için bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştü.

Midyat'taki değişim ve gelişimin mimarı haline gelen başarılı Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçenin gelişimine katkı sunacak projeleri için gerek Mardin'de gerekse Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Midyat'ta alt ve üst yapının yanı sıra ilçe geleceğini esas alan bir çok önemli projenin hayata kazandırılması için bakanlıklar nezdinde görüşmelerine devam eden Başkan Şahin'in dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile buluştu. Yapılması planlanan projeler hakkında Bakan Kurum ile görüşen Başkan Şahin, yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Mardin Milletvekillerimiz Sayın Şeyhmus Dinçel, Sayın Cengiz Demirkaya ve Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik. Sayın Bakanımız ile ilçemiz için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Taleplerimizi ilettik. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.