BAŞKAN ŞAHİN HAFTA SONU MESAİDEYDİ

İlçeler 31.07.2022 - 17:39, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40
 

BAŞKAN ŞAHİN HAFTA SONU MESAİDEYDİ

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, devam eden cephe yenileme ve tabela çalışmalarını inceleyerek esnafla bir araya geldi.
Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, hafta sonu temaslarını Tarihi Kuyumcular ve Giyimciler çarşısında devam eden cephe yenileme ve tabela çalışmalarına ayırdı. Bölgede ilk olarak esnafa 'Hayırlı İşler' dileklerinde bulunan Başkan Şahin, ardından çalışmaları inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı. "Midyat'ımızın her bir köşesinde çalışıyor, Kadim İlçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" diyerek kısa bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, amaçlarının ilçede görüntü kirliliği oluşturan alanları, şehir kimliğine uygun olarak yenilemek olduğunu söyledi. Çalışmalardan memnun kalan esnaf ise gerek uygulamalardan gerekse Başkan Şahin'in duyarlılığından dolayı Midyat Belediyesi'ne ve Başkan Şahin'e teşekkür ettiler. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, devam eden cephe yenileme ve tabela çalışmalarını inceleyerek esnafla bir araya geldi.

Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, hafta sonu temaslarını Tarihi Kuyumcular ve Giyimciler çarşısında devam eden cephe yenileme ve tabela çalışmalarına ayırdı. Bölgede ilk olarak esnafa 'Hayırlı İşler' dileklerinde bulunan Başkan Şahin, ardından çalışmaları inceleyerek teknik ekiplerden bilgiler aldı. "Midyat'ımızın her bir köşesinde çalışıyor, Kadim İlçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz" diyerek kısa bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, amaçlarının ilçede görüntü kirliliği oluşturan alanları, şehir kimliğine uygun olarak yenilemek olduğunu söyledi.

Çalışmalardan memnun kalan esnaf ise gerek uygulamalardan gerekse Başkan Şahin'in duyarlılığından dolayı Midyat Belediyesi'ne ve Başkan Şahin'e teşekkür ettiler.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.