BAŞKAN ŞAHİN FOTOĞRAF SANATÇILARI İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2021 - 15:55, Güncelleme: 27.09.2021 - 15:55
 

BAŞKAN ŞAHİN FOTOĞRAF SANATÇILARI İLE BULUŞTU

Midyat Belediye Başkan Veysi Şahin, 4.Ulusal Mardin Foto Maraton Ödül Törenine katılarak “Zekiye Midyat Özel Ödülü”nü takdim etti.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, bu yıl 4'üncüsü ‘Mardin sizi çağırıyor’ sloganıyla gerçekleşen “Mardin Foto Maratonu” yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini sundu. Türkiye'nin farklı bölgelerinden 320 fotoğrafçının kadrajına aldığı "Mardin Fotoğraf Maratonu 2021” yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, Başkan Şahin ile birlikte Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın katıldığı törenle verildi. Ödül töreni, Sanat Akademisi gösteri sanatları topluluğunun halk oyunları gösterisiyle başladı. Başkan Şahin programda “Zekiye Midyat Özel Ödülü”nü takdim etti. Ardından tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Şahin, Mardin ve Midyat'ın turizmde çok daha iyi yerlere geleceğinden emin olduklarını dile getirdi. Program toplu çekilen fotoğrafla son buldu.
Midyat Belediye Başkan Veysi Şahin, 4.Ulusal Mardin Foto Maraton Ödül Törenine katılarak “Zekiye Midyat Özel Ödülü”nü takdim etti.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, bu yıl 4'üncüsü ‘Mardin sizi çağırıyor’ sloganıyla gerçekleşen “Mardin Foto Maratonu” yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini sundu. Türkiye'nin farklı bölgelerinden 320 fotoğrafçının kadrajına aldığı "Mardin Fotoğraf Maratonu 2021” yarışmasında dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri, Başkan Şahin ile birlikte Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın katıldığı törenle verildi. Ödül töreni, Sanat Akademisi gösteri sanatları topluluğunun halk oyunları gösterisiyle başladı.

Başkan Şahin programda “Zekiye Midyat Özel Ödülü”nü takdim etti. Ardından tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Şahin, Mardin ve Midyat'ın turizmde çok daha iyi yerlere geleceğinden emin olduklarını dile getirdi.

Program toplu çekilen fotoğrafla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.