Başkan Şahin AK Kadınlara Başarılar Diledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 11:26, Güncelleme: 08.12.2020 - 11:26
 

Başkan Şahin AK Kadınlara Başarılar Diledi

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ve yönetimini ziyaret etti.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kasım ayında yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar’ı ziyaret etti. Midyat'da kadınlara yönelik pozitif ayrıcalığını her fırsatta dile getiren Başkan Şahin, buluşmada birlik ve beraberlik çağrısını yineleyerek Midyat olarak ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini söyledi. Buluşmada Başkan Muazzez Acar ve yönetimine tekrardan başarılar dileyen Başkan Şahin, Midyat'ta kadınların sesinin yeni yönetim ile birlikte daha da gür çıkacağından emin olduklarını dile getirdi. Bu anlamda yerel yönetim olarak kadınlar toplum ve iş hayatındaki yerinin daha da iyileşmesi için farkındalık çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Şahin, kendilerini ağırladıkları için AK Kadınlara teşekkür etti. Buluşmada Başkan Acar ise "Saygıdeğer Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin bugün Ak Parti Kadın Kollarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu nazik ziyaretinden ve Midyat'ımıza bu kadar sevdalı ve severek yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ve yönetimini ziyaret etti.

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Kasım ayında yapılan kongre ile göreve seçilen AK Parti Midyat İlçe Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar’ı ziyaret etti. Midyat'da kadınlara yönelik pozitif ayrıcalığını her fırsatta dile getiren Başkan Şahin, buluşmada birlik ve beraberlik çağrısını yineleyerek Midyat olarak ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini söyledi. Buluşmada Başkan Muazzez Acar ve yönetimine tekrardan başarılar dileyen Başkan Şahin, Midyat'ta kadınların sesinin yeni yönetim ile birlikte daha da gür çıkacağından emin olduklarını dile getirdi. Bu anlamda yerel yönetim olarak kadınlar toplum ve iş hayatındaki yerinin daha da iyileşmesi için farkındalık çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Şahin, kendilerini ağırladıkları için AK Kadınlara teşekkür etti.

Buluşmada Başkan Acar ise "Saygıdeğer Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin bugün Ak Parti Kadın Kollarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bu nazik ziyaretinden ve Midyat'ımıza bu kadar sevdalı ve severek yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.