BAŞKAN RAMAZAN ÇALIŞMALARI AKTARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 12:07, Güncelleme: 28.12.2020 - 12:07
 

BAŞKAN RAMAZAN ÇALIŞMALARI AKTARDI

Kilis'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Servet Ramazan, bu kez parti teşkilatı ile bir araya geldi.
Göreve gelmesinin hemen ardından toplumun her kesimi ile birebir görüşmeler sağlayarak Kilis'i ortak paydada kalkındırmayı ilke edinen Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, bu kez parti teşkilatı ile buluştu. Başkan Servet Ramazan, Partisinin İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek kurumsal çalışmaları aktardı. Kilis'i geliştirmek için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişare ve değerlendirmede bulunan Başkan Ramazan, amaçlarının Kilis için fikir ve projesi bulunan herkesi dinlemek olduğunu söyledi. Buluşmada parti teşkilatı üyelerini de dinleyen Başkan Ramazan, partisi ile birlikte her zaman uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğini de belirtti. BAŞKAN RAMAZAN HAFTAYA YİNE YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI Başkan Servet Ramazan yeni haftaya da yine yoğun bir tempoyla başladı. Başkan Ramazan gün içerisinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ersin Aslan ve 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun’u iade-i ziyaret’te bulundu. Başkan Ramazan ziyaretlerinde yine kurumsal çalışmaları aktardı. Ziyaretlerinin ardından Başkan Ramazan il genelinde devam eden çalışmaları inceledi. (www.akbelediyeler.com)
Kilis'te toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren Başkan Servet Ramazan, bu kez parti teşkilatı ile bir araya geldi.

Göreve gelmesinin hemen ardından toplumun her kesimi ile birebir görüşmeler sağlayarak Kilis'i ortak paydada kalkındırmayı ilke edinen Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, bu kez parti teşkilatı ile buluştu. Başkan Servet Ramazan, Partisinin İl Yönetim Kurulu ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek kurumsal çalışmaları aktardı. Kilis'i geliştirmek için yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında istişare ve değerlendirmede bulunan Başkan Ramazan, amaçlarının Kilis için fikir ve projesi bulunan herkesi dinlemek olduğunu söyledi. Buluşmada parti teşkilatı üyelerini de dinleyen Başkan Ramazan, partisi ile birlikte her zaman uyumlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğini de belirtti.

BAŞKAN RAMAZAN HAFTAYA YİNE YOĞUN BİR TEMPOYLA BAŞLADI

Başkan Servet Ramazan yeni haftaya da yine yoğun bir tempoyla başladı. Başkan Ramazan gün içerisinde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ersin Aslan ve 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun’u iade-i ziyaret’te bulundu. Başkan Ramazan ziyaretlerinde yine kurumsal çalışmaları aktardı. Ziyaretlerinin ardından Başkan Ramazan il genelinde devam eden çalışmaları inceledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.