BAŞKAN PAÇACI'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 13:10, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:10
 

BAŞKAN PAÇACI'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM

​​​​​​​Binali Yıldırım'ın baba ocağı Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı Başkan Erdoğan'a bağlılığını bir kez daha yineleyerek "Her zaman tam destek" dedi.
Erzincan'a bağlı Refahiye ilçesinde alt ve üst yapının yanı sıra Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile örnek gösterilen Başkan Çekmek Paçacı'nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve davasına yönelik desteği bir kez daha beğeni topladı. Başkan Paçacı sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde Erdoğan ve AK Parti davasına her zaman destek vermeye devam edeceğini belirtti. Başkan Paçacı "Yalnız değilsin" diyerek başladığı paylaşımında "Yalnız değilsin Reis. Sen İslam davasında, Ümmetin derdinde, Milletin emrinde olduğun sürece, gayen Vatan olduğu sürece Ben de varım. Allah için yapılan her şeyin mükafatını Allah'tan beklerim, sen Allah için çalıştıkça yalnız değilsin Reis, Ben varım. Sen 100 yıl sonra ümmete umut oldun. Sen Bayrağımı Yere Düşürmedin, üzerine bastırmadın. Sen Türk'ün ve İslam'ın düşmanlarına karşı dik durdun. Sen dünyanın öbür ucundaki Müslüman'ın derdi ile dertlendin. Dik Dur  Reis. Dün yanındaydım, bugün yanındayım, Allah'ın izni ile yarın da hep yanında olacağım" ifadelerini kullandı. Başkan Paçacı'nın sosyal medyadaki sözleri kısa sürede çok sayıda beğeni alarak, yorumlarda takdirle karşılandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Binali Yıldırım'ın baba ocağı Refahiye'de Başkan Çakmak Paçacı Başkan Erdoğan'a bağlılığını bir kez daha yineleyerek "Her zaman tam destek" dedi.

Erzincan'a bağlı Refahiye ilçesinde alt ve üst yapının yanı sıra Gönül Belediyeciliği uygulamaları ile örnek gösterilen Başkan Çekmek Paçacı'nın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve davasına yönelik desteği bir kez daha beğeni topladı. Başkan Paçacı sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde Erdoğan ve AK Parti davasına her zaman destek vermeye devam edeceğini belirtti. Başkan Paçacı "Yalnız değilsin" diyerek başladığı paylaşımında "Yalnız değilsin Reis. Sen İslam davasında, Ümmetin derdinde, Milletin emrinde olduğun sürece, gayen Vatan olduğu sürece Ben de varım. Allah için yapılan her şeyin mükafatını Allah'tan beklerim, sen Allah için çalıştıkça yalnız değilsin Reis, Ben varım. Sen 100 yıl sonra ümmete umut oldun. Sen Bayrağımı Yere Düşürmedin, üzerine bastırmadın. Sen Türk'ün ve İslam'ın düşmanlarına karşı dik durdun. Sen dünyanın öbür ucundaki Müslüman'ın derdi ile dertlendin. Dik Dur  Reis. Dün yanındaydım, bugün yanındayım, Allah'ın izni ile yarın da hep yanında olacağım" ifadelerini kullandı.

Başkan Paçacı'nın sosyal medyadaki sözleri kısa sürede çok sayıda beğeni alarak, yorumlarda takdirle karşılandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.