BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2021 - 10:23, Güncelleme: 27.10.2021 - 10:23
 

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, Başkan Özyavuz  “Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma” ifadelerini kullandı.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz öncülüğünde devam eden çalışmalar neticesinde gelişim ve dönüşüm sürüyor. Kırsal mahalle ziyaretleri esnasında sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Özyavuz, hemşerilerinin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak adına talimatlar verirler, ekipler bu talimatlar doğrultusunda Harranlı vatandaşların yaşadıkları yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Bir yanda grup yollarında asfalt serim çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi ekipleri diğer yanda da köy içi yollarda asfalt yol çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut sorunlar karşısında hızlı ve kalıcı adımlar atarak yılların birikmiş sorunları karşısında çözüm üreten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür eden mahalle sakinleri kış mevsimi öncesi tamamlanan çalışmalarla geçmiş yıllarda yaşadıkları sorunları artık yaşamayacaklarına dikkat çekerek Başkan Özyavuz’a teşekkür etti. Tamamlanan çalışmalarla birlikte köy içi yolların eski hali ile yeni hali yan yana getirildiğinde ise vatandaşlara ulaştırılan hizmetin ne denli önemli ve kaliteli olduğu gözler önüne seriliyor. Harran Belediyesi ekipleri son olarak kısa süre önce çalışma başlattıkları kırsal Fındıkoğlu Küme Evler ve Kızıl Elma Mahallesi’nde köy içi yollarda asfalt serim işlemlerini tamamladı. “Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma” diyen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm imkanları seferber ederek hemşerilerine hizmet ulaştırdıklarını kaydettiği açıklamasında; “Göreve gelir gelmez halkımızın yaşadığı sorunları birer birer çözeceğiz söylemini Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki hayata geçiriyoruz. Tüm imkanlarımızı seferber ettiğimiz çalışmalar karşısında halkımızın duyduğu memnuniyet en büyük mutluluk kaynağımız. Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma. Ekiplerimiz hızla çalışmalarını sürdürürken gerek yerinde tespit ettiğimiz sorunların çözümü gerek ise de hemşerilerimizin bizlere ilettiği taleplerin karşılanması adına yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bugün itibariyle kırsal Fındıkoğlu Küme Evler ve Kızıl Elma Mahalle’mizde tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı. Aynı anda birçok noktada asfalt serim öncesi dolgu, astar ve asfalt serim işlemleri gerçekleştiren Harran Belediyesi ekiplerinin mevsimsel koşullar el verdiği sürece yol çalışmalarına devam edeceği bildirildi.
​​​​​​​Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, Başkan Özyavuz  “Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz öncülüğünde devam eden çalışmalar neticesinde gelişim ve dönüşüm sürüyor. Kırsal mahalle ziyaretleri esnasında sorunları yerinde tespit eden Belediye Başkanı Özyavuz, hemşerilerinin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmak adına talimatlar verirler, ekipler bu talimatlar doğrultusunda Harranlı vatandaşların yaşadıkları yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Bir yanda grup yollarında asfalt serim çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi ekipleri diğer yanda da köy içi yollarda asfalt yol çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut sorunlar karşısında hızlı ve kalıcı adımlar atarak yılların birikmiş sorunları karşısında çözüm üreten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’a teşekkür eden mahalle sakinleri kış mevsimi öncesi tamamlanan çalışmalarla geçmiş yıllarda yaşadıkları sorunları artık yaşamayacaklarına dikkat çekerek Başkan Özyavuz’a teşekkür etti.

Tamamlanan çalışmalarla birlikte köy içi yolların eski hali ile yeni hali yan yana getirildiğinde ise vatandaşlara ulaştırılan hizmetin ne denli önemli ve kaliteli olduğu gözler önüne seriliyor. Harran Belediyesi ekipleri son olarak kısa süre önce çalışma başlattıkları kırsal Fındıkoğlu Küme Evler ve Kızıl Elma Mahallesi’nde köy içi yollarda asfalt serim işlemlerini tamamladı.

“Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma” diyen Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm imkanları seferber ederek hemşerilerine hizmet ulaştırdıklarını kaydettiği açıklamasında; “Göreve gelir gelmez halkımızın yaşadığı sorunları birer birer çözeceğiz söylemini Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki hayata geçiriyoruz. Tüm imkanlarımızı seferber ettiğimiz çalışmalar karşısında halkımızın duyduğu memnuniyet en büyük mutluluk kaynağımız. Harran’ımıza hizmet yolunda hedef Kızıl Elma. Ekiplerimiz hızla çalışmalarını sürdürürken gerek yerinde tespit ettiğimiz sorunların çözümü gerek ise de hemşerilerimizin bizlere ilettiği taleplerin karşılanması adına yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bugün itibariyle kırsal Fındıkoğlu Küme Evler ve Kızıl Elma Mahalle’mizde tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Aynı anda birçok noktada asfalt serim öncesi dolgu, astar ve asfalt serim işlemleri gerçekleştiren Harran Belediyesi ekiplerinin mevsimsel koşullar el verdiği sürece yol çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.