BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN MESAJ VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2022 - 12:05, Güncelleme: 18.05.2022 - 12:05
 

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN MESAJ VAR

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonu dahil olmak üzere her fırsatta kırsaldaki mahalleleri ziyaret ederek, Harranlı hemşireleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.
Başkan Özyavuz, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Özyavuz, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Özyavuz, rutin hale getirdiği hane ziyaretleriyle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Özyavuz; mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini, her zaman Harran'ı bir adım daha ileri taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Özyavuz; seçim öncesinde olduğu gibi başkanlık süresince de çalmadık kapı bırakmayarak, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizle bir gün değil, her gün bir aradayız. İfadelerini kullandı. Ziyaret kapsamında kırsal mahalle sakinleri Başkan Özyavuz’un hane ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.
​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, hafta sonu dahil olmak üzere her fırsatta kırsaldaki mahalleleri ziyaret ederek, Harranlı hemşireleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Özyavuz, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Özyavuz, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Vatandaşlarla iç içe olan Başkan Özyavuz, rutin hale getirdiği hane ziyaretleriyle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor.

Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Özyavuz; mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini, her zaman Harran'ı bir adım daha ileri taşımak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Başkan Özyavuz; seçim öncesinde olduğu gibi başkanlık süresince de çalmadık kapı bırakmayarak, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizle bir gün değil, her gün bir aradayız. İfadelerini kullandı. Ziyaret kapsamında kırsal mahalle sakinleri Başkan Özyavuz’un hane ziyaretleri ve çalışmalarından dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını ifade ederek, Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.