BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN MESAJ VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2021 - 13:11, Güncelleme: 09.10.2021 - 13:11
 

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN MESAJ VAR

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz" diyerek, yeni projelerinin sinyalini verdi.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sahada sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. İlçeye kazandırılan Harran Kent Park’ında incelemelerde bulunan Başkan Özyavuz, “Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz.” diyerek, hizmet rüzgarını estirmeyi sürdüreceklerine işaret etti. Tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde hizmet seferberliği ilan eden Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçeye kazandırılan Kent Parkı’nda incelemelerde bulundu. 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Harran Kent Parkı’nda açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz, hemşerilerinin refahı için hizmet rüzgarını estirmeyi sürdüreceklerine değinerek, “Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz.” dedi. Başkan Özyavuz açıklamasında; “Bugün Harran ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Harran Belediyemizin Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis ettiği ve projesini oluşturduğu, uygulamasını da Büyükşehir Belediyemizin üstlendiği mesire alanındayız. Mesire alanımızın Harranlı vatandaşlarımıza, ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada emeği geçen personelden Büyükşehir Belediye Başkanımıza herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ve buradan şunu iletmek istiyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Harran Belediyesi arasında hiçbir ayrım yoktur. Harran Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi birdir. Biz Harran Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin 15 metrelik yollarını ve bu yolların temizliğini, asfaltlamasını, kilitli parke döşeme işlemini yapıyoruz. Gerektiği yerlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bütün görevlerini üstleniyoruz. Onun dışında eğitimde, kültürde, sağlıkta, sporda ulaşımda, içme suyunda Harran’ımız için elimizi taşın altına koyduk. Harran’ımızı Türkiye’nin dalgalanan bir numaralı bayrağı yapmak için, hizmetin meşalesini, hizmetin en güzel örneğini Harran’dan bütün ülkemize göstermek için bütün belediyemizin tüm imkanlarıyla gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Bizi takip etmekten vazgeçmeyin. Harran’ımızı gelin görün. Harran’ımızın çehresi değişiyor. Harran her gün yeni bir adımlar atılarak güzelleşiyor. Harran’ımız Şanlıurfa’nın en güzel ilçesi olacak. Bizlere destek veren, bizlere gönül veren, Harranlı hemşerilerime tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah bizleri Harranlı hemşerilerime mahcup etmesin. Yarınlar sizin.  Bizler sizlerin emrindeyiz. Siz varsanız bizler varız. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.
​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, "Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz" diyerek, yeni projelerinin sinyalini verdi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sahada sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. İlçeye kazandırılan Harran Kent Park’ında incelemelerde bulunan Başkan Özyavuz, “Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz.” diyerek, hizmet rüzgarını estirmeyi sürdüreceklerine işaret etti.

Tarih ve kültür şehri Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde hizmet seferberliği ilan eden Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçeye kazandırılan Kent Parkı’nda incelemelerde bulundu. 30 bin metrekarelik yeşil alana sahip Harran Kent Parkı’nda açıklamalarda bulunan Başkan Özyavuz, hemşerilerinin refahı için hizmet rüzgarını estirmeyi sürdüreceklerine değinerek, “Harran’ımızın çehresini değiştiriyor ve her gün yeni adımlar atıyoruz.” dedi.

Başkan Özyavuz açıklamasında; “Bugün Harran ilçemizde Büyükşehir Belediyemiz ile beraber Harran Belediyemizin Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis ettiği ve projesini oluşturduğu, uygulamasını da Büyükşehir Belediyemizin üstlendiği mesire alanındayız. Mesire alanımızın Harranlı vatandaşlarımıza, ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada emeği geçen personelden Büyükşehir Belediye Başkanımıza herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Ve buradan şunu iletmek istiyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Harran Belediyesi arasında hiçbir ayrım yoktur. Harran Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi birdir. Biz Harran Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi’nin 15 metrelik yollarını ve bu yolların temizliğini, asfaltlamasını, kilitli parke döşeme işlemini yapıyoruz. Gerektiği yerlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin bütün görevlerini üstleniyoruz. Onun dışında eğitimde, kültürde, sağlıkta, sporda ulaşımda, içme suyunda Harran’ımız için elimizi taşın altına koyduk. Harran’ımızı Türkiye’nin dalgalanan bir numaralı bayrağı yapmak için, hizmetin meşalesini, hizmetin en güzel örneğini Harran’dan bütün ülkemize göstermek için bütün belediyemizin tüm imkanlarıyla gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi izlemeye devam edin. Bizi takip etmekten vazgeçmeyin. Harran’ımızı gelin görün. Harran’ımızın çehresi değişiyor. Harran her gün yeni bir adımlar atılarak güzelleşiyor. Harran’ımız Şanlıurfa’nın en güzel ilçesi olacak. Bizlere destek veren, bizlere gönül veren, Harranlı hemşerilerime tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah bizleri Harranlı hemşerilerime mahcup etmesin. Yarınlar sizin.  Bizler sizlerin emrindeyiz. Siz varsanız bizler varız. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.