BAŞKAN ÖZÜAĞ PROJELERİNİ ANLATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2021 - 09:09, Güncelleme: 05.03.2021 - 09:09
 

BAŞKAN ÖZÜAĞ PROJELERİNİ ANLATTI

Bingöl'ün Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ Başkent Ankara'da Vekil Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Bingöl Kiğı'ya hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da gidilmedik adres bırakmayan Başkan Hikmet Özüağ'ın önceki günkü adresi yine değişmedi. Gün içerisinde Kiğı'nın geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Hikmet Özüağ, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti. Buluşmada Kiğı'da yerel yönetim anlamında gerçekleştirilen çalışmaları aktaran Başkan Özüağ, 2021 yılında da çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Amaçlarının tüm Kiğı'yı ortak paydada buluşturarak ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri hayata geçirmek olduğunu dile getiren Başkan Hikmet Özüağ, "Önemli konular hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza bizlere ve ilçemize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi. Vekil Yılmaz da buluşma ile ilgili "Kığı Belediye Başkanımız Sayın Hikmet Özüağ ziyaretimize geldi. Kığı projelerini konuştuk" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Bingöl'ün Kiğı Belediye Başkanı Hikmet Özüağ Başkent Ankara'da Vekil Cevdet Yılmaz'ı ziyaret ederek projeleri hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Bingöl Kiğı'ya hizmetin en iyisini kazandırabilmek için Başkent Ankara'da gidilmedik adres bırakmayan Başkan Hikmet Özüağ'ın önceki günkü adresi yine değişmedi. Gün içerisinde Kiğı'nın geleceğini yakından ilgilendiren çok önemli projeler için temaslar gerçekleştiren Başkan Hikmet Özüağ, AK Parti MKYK Üyesi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ı ziyaret etti. Buluşmada Kiğı'da yerel yönetim anlamında gerçekleştirilen çalışmaları aktaran Başkan Özüağ, 2021 yılında da çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Amaçlarının tüm Kiğı'yı ortak paydada buluşturarak ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri hayata geçirmek olduğunu dile getiren Başkan Hikmet Özüağ, "Önemli konular hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Sayın Bakanımıza bizlere ve ilçemize göstermiş olduğunuz yakın ilgiden dolayı şahsım ve ilçem adına sonsuz teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

Vekil Yılmaz da buluşma ile ilgili "Kığı Belediye Başkanımız Sayın Hikmet Özüağ ziyaretimize geldi. Kığı projelerini konuştuk" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.